Onze diensten

Tegeltotaal Projecten denkt op zakelijk gebied, (zowel kleine als grote projecten) graag met u mee. Wij verzorgen het tegelwerk van A tot Z op het gebied van nieuwbouw, utiliteitsbouw, woningbouw, renovatie en zuurbouw. 

Wij werken uitsluitend met VCA gecertificeerde tegelzetters, waarbij kwaliteit en vakmanschap voorop staan en werken met professionele gereedschappen die voldoen aan alle veiligheidseisen.  Door onze jaren lange ervaringen met aannemers, woningbouwverenigingen, architecten, gemeenten en bouwbedrijven, hebben wij inmiddels bewezen de juiste vakkennis in huis te hebben.

Omdat Tegel Totaal Projecten over een unieke en specifieke netwerk van oa stukadoors, loodgieters, timmerlieden en elektriciens beschikt, kunnen wij in overleg met u een hét totale pakket aanbieden. Deze wordt na het opstellen uitvoerig met u besproken. 

Door het bezoeken van oa vakbeurzen en scholing heeft onze inkoopafdeling behoorlijk veel ervaringen opgedaan. Zo bezoeken we regelmatig verschillende fabrikanten en  groothandels van tegels en de daarbij behorende materialen. Tegel Totaal Projecten beschikt over een groot netwerk in zowel binnen als buitenland op het gebied van tegels en de daarbij behorende producten. 

Tegeltotaal Projecten heeft veel verschillende professionele tegelzet-benodigheden en tegels op voorraad staan of kunnen die voor u bestellen. Omdat wij groot inkopen, kunnen wij onze producten zoals lijmen, voegen, kitten, profielen voorstrijk, gereedschap enz. voordelig aan u aanbieden. Tegeltotaal Projecten beschikt over veel verschillende en professionele, gecertificeerde gereedschappen. Zo beschikken wij over gereedschappen die tegels tot 3 meter kunnen snijden en hulp middelen die deze grote tegels kunnen plaatsen, wat uniek is in deze regio.

Onze wens is dan ook het volledig ontzorgen door het leveren van totaalservice in tegel en tegelzetwerk. We denken graag mee over de mogelijkheden en oplossingen van uw tegelkeuze, arbeid, sloopwerkzaamheden, lijmadviezen en de daarbij benodigde materialen, of het nu een nieuwbouw- of renovatieproject betreft. 
 

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

We denken graag met onze klanten mee. Ontdek de voordelen van onze werkwijze en ervaring. Hebt u vragen?  Bel ons dan op 0591 625 150 of stuur een e-mail naar info@tegeltotaalprojecten.nl 

Maak een afspraak
0591 625 150

Vraag informatie op
 info@tegeltotaalprojecten.nl

Bezoek ons
Oosterbracht 22A, Emmen