Tegeltotaal Projecten B.V.

Tegeltotaal Projecten is gevestigd in Emmen en al ruim 30 jaar dé specialist voor alle het tegelwerk. We verzorgen  tegelwerk van A tot Z op het gebied van o.a. nieuwbouw, utiliteitsbouw, woningbouw, renovatie en zuurbouw. Het totale pakket, ontwerp, advies, verkoop en plaatsing.


We werken met uitsluitend met VCA gecertificeerde en ervaren tegelzetters waarbij kwaliteit en vakmanschap voorop staat. Door onze jaren lange ervaring met aannemers, woningbouwverenigingen, architecten, gemeenten en diverse andere bedrijven hebben wij inmiddels bewezen de juiste vakkennis in huis te hebben.


Door onze ervaring en scholing van onze tegelzetters, heeft Tegel Totaal Projecten de juiste kennis in huis. Zo bezoekt onze inkoopafdeling regelmatig verschillende fabrikanten en groothandels in heel Europa en hebben daarmee een mooi netwerk opgebouwd en zijn daarmee volledig op de hoogte van alle nieuw technieken en trends op het gebied van tegels en de daarbij behorende materialen. 

Wij delen graag onze ervaringen en kennis met u en denken graag mee over de mogelijkheden in tegel en tegelzetwerk dmv het leveren van een totaalservice of het nu een nieuwbouw- of renovatieproject betreft. 

Maak een afspraak
0591 625 150

Vraag informatie op
 info@tegeltotaalprojecten.nl

Bezoek ons
Oosterbracht 22A, Emmen